Patiëntverhaal delen?

Wat zijn uw ervaringen met looptherapie en het maken van wandelingen in uw vrije tijd? U kunt uw verhaal delen met anderen door het op te sturen naar info@claudicationet.nl. Wij zorgen er dan voor dat het hier bij komt te staan.

Patiëntverhalen

Links in het zijmenu kunt u verhalen vinden van patiënten met etalagebenen die na hun diagnose dagelijks zijn gaan wandelen en looptherapie bij een fysiotherapeut zijn gaan doen. Deze patiënten zijn er overtuigd van geraakt dat lopen dé manier is om de klachten die met etalagebenen gepaard gaan te verhelpen en de algehele gezondheid van het lichaam te verbeteren. 


Deze patiënten hebben toestemming gegeven voor het plaatsen van hun verhaal op etalagebenen.nl. Hieronder staat een filmpje van de heer Henk Giesen, ambassadeur voor de patiëntvereniging voor vaatpatiënten, de Hart & Vaatgroep. Het verhaal van de heer Giesen laat goed zien wat de valkuilen kunnen zijn voor een vaatpatiënt. Hij deelt graag zijn verhaal met lotgenoten, om hen te helpen om te gaan met etalagebenen.